Logo Elzo Smid Ontwerp

Ontwerpen voor klanten

Uw activiteiten staan of vallen met een professionele en onderscheidende uitstraling. Een goed ontwerp zorgt voor herkenning, onderscheid ten opzichte van uw concurrenten én het garandeert uw visuele identiteit. Bedrijven, organisaties en evenementen ondersteun ik met hun visuele communicatie. Met unieke en opvallende oplossingen, maatwerk waar het gaat om stijl, planning en budget.

Op deze site vindt u geen kant-en-klaar aanbod met een prijskaartje eraan, want vormgeving is maatwerk. Dat merken mijn opdrachtgevers elke dag. 
Dus bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de ontwerpen in mijn portfolio, lees verder of neem meteen contact op voor een vrijblijvend gesprek of offerte-aanvraag.

Mijn opdrachtgevers zijn kleine en middelgrote bedrijven, overheid, instellingen en evenementen. Ontwerpopdrachten beslaan een breed gebied van o.a. huisstijlen, publicaties, promotioneel drukwerk, beeldscherm en andere media.
Schakelt u mij in, dan werkt u samen met een vormgever die talloze projecten op het gebied van de visuele communicatie en design succesvol heeft afgerond. Een die creativiteit combineert met een gestructureerde werkwijze, groot inlevingsvermogen, kennis van de reproductietechnieken en een enorme typografische knowhow.
Via mij hebt u ook toegang tot een groot aantal andere professionals: fotografen, illustratoren, tekstschrijvers, programmeurs, webbouwers, printshops, drukkers, etc.

Als opdrachtgever wordt u door mij betrokken in het ontwerpproces en krijgt u inzicht in elke beslissing.

Duurzaamheid: Op het gebied van materiaal, afval en transport, laat ik altijd milieubelangen meewegen. Sinds 2010 scoor ik in de ING-MKB-Duurzaamheidsscan ‘bovengemiddeld’ op 10 van de 11 punten.


Kosten zijn van tevoren duidelijk wanneer u een vrijblijvende offerte vraagt. Het vergelijken van uurtarieven van verschillende ontwerpers heeft weinig zin. Een opdracht wordt aanvaard op basis van fixed price.

Als lid van ATypI (Association Typographique Internationale) hanteer ik de bijbehorende ‘code morale’.

U zoekt een grafisch ontwerper of typograaf en mijn werk spreekt u aan?
Ik nodig u uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In zo’n gesprek vertelt u over uw activiteiten en wensen. Na het gesprek kan ik een passend voorstel voor u maken, waarna u kunt besluiten wel of geen opdracht te plaatsen. Neem snel contact op.